Zawody – listy startowe KONIEC ZAPISÓW

REGULAMIN Zapisów na zawody

Chętni do udziału w zawodach mogą się zgłosić i  zarezerwować godzinę startu wysyłając e-mail na adres  br.rybnik.zawody@o2.pl podając  – imię , nazwisko, nazwę klubu i godzinę. Jeśli zawodnik chce wystąpić w obu klasach należy zarezerwować dwa miejsca.

O kolejności w danej godzinie decyduje czas wpływu e-mail  na pocztę .Po zapełnieniu limitu godziny chętni będą wpisywani w pierwsze wolne miejsce.

Jeśli kogoś nie będzie prosimy nas o tym poinformować.

Lista będzie aktualizowana w miarę możliwości, nie rzadziej jak raz dziennie.

Zapisy będą przyjmowane do godziny 18.00 dnia przed zawodami,chyba że wcześniej wyczerpią się wolne miejsca.

W razie wolnych miejsc na liście, nie zapisani zawodnicy będą mogli wystąpić po wszystkich z listy, jednak ilość miejsc jest ograniczona.

O każdej pełnej godzinie będzie odprawa techniczna dla grupy kolejnych zawodników. 

Kolejność zapisanych można sprawdzić na stronie  https://www.bractwokurkowe.rybnik.pl w zakładce Zawody – Lista Startowa –

W razie pytań proszę o e-mail lub telefon 508765966

3GUN – 16.04.2023 KONIEC ZAPISÓW

Uwaga – Ostatnia grupa jest na 15

REZERWACJA /LISTA STARTOWA /

 KLASA OPEN / STANDARD

L.pImię i Nazwiskoklasa     Klub Sportowy  godzina
1   s      9:00
2  s    
 3  o 
 4  s 
 5  s 
 6 o 
7 o
 1  o  10:00  
 2 s 
 3  s  
 4  s 
 5  o 
 6  o 
7 s
 1  o 11:00  
 2 s     
 3 s 
 4  s 
 5  o 
 6  o 
7 o
 1 o  12:00
 2    o 
 3 o     
 4  o 
 5   s 
 6  s 
7 s
 1  s  13:00
 2  
 3   s 
 4  s     
 5 s 
 6  o 
7 s
 1 o   14:00
 2  o 
 3  o 
 4  o 
 5 o     
 6  o 
7 s
 1  o  15:00
 2  o 
 3  o 
 4 o 
 5  s 
 6  s     
 7   o 
8  o 
  o 
  s 
   o 
   
     
   
   
    
        
        
         
 ——–                —————————–           ===    —————————–  ———–
 ——–                      ———–
 ——–                            ———–
 ——–   ————
 ———    ————
 ———-    
 ——–    
———-     
———     
 ——–    
 ——–    
 ——–    
 ——–    
 ——–    
 ——-    
     
     
     
     
     
     
     
     
     

Udostępnij podstronę